Beoordelingen van FunSpace Nijmegen

Recente recensies van FunSpace Nijmegen

5 sterren na 16 reviews

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant bij Snackspace, altijd lekker en snelle bezorging. Blij met een vegan & glutenvrij aanbod in Nijmegen eo!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en fijn dat er een vegan snack point is in de buurt, aanrader!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet! En we zijn helemaal fan van de kroketten en de lekkere broodjes. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, alles vegan en goede prijs !!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kaassaus ever!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Precies op tijd bezorgd , door een alleraardigste medewerkster. Zeer goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en erg lekker veganistisch fast food

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede friet, leuk verpakt ook! De double cheeseburger was echt heerlijk, voldoende voedzaam en erg goede smaak. Freakedel werd hier iets minder gewaardeerd, misten wat smaak, maar is uiteraard ook persoonlijk. Kroket smaakte zeer goed, perfecte meaty vulling. Loempia's vonden we iets minder, vrij veel deeg en wat weinig vulling. Smaak was wel goed. Ondanks de afstand supersnelle bezorging. Zullen hier zeker nogmaals bestellen!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De airfryer-friet valt altijd een beetje tegen omdattie niet zo heel krokant is. Het glutenvrije broodje is best wel droog ondanks dat de saus er vanaf druipt. Maar toch nog vier sterren want de snacks zijn verder echt amaaaaazing! Zo heerlijk!

Reactie van FunSpace:Het klopt dat de glutenvrije broodjes iets droger zijn. Na een paar verschillende merken geprobeerd te hebben, zijn we bij deze uitgekomen als beste optie. maar mocht iemand de perfecte glutenvrije hamburgerbroodjes weten, let us know! Wat de friet betreft: Wij zijn overgestapt op speciale frituurfriet die tot circa 20 minuten warm en knapperig blijft in de bijbehorende bezorgverpakking. Update 4 december 2020: inmiddels hebben we andere glutenvrije broodjes!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, aardige mensen en heerlijke snacks! Vooral de frikandel en kroketten!❤️

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was een teleurstelling. Was al aan wachten dat ik een review mocht schrijven. Idee is leuk en de shop ziet er goed uit. Prijs was behoorlijk laag dus misschien hadden we het kunnen weten. Vegan vlees was helemaal verbrand en het broodje om de burger was taai en gewoon echt oud. Friet was wel weer lekker en warm dus die wel kunnen eten. Levering was snel maar het woord happy mag van het menu geschrapt worden.

Reactie van FunSpace:Bram, wat vervelend om te horen. Blijkbaar is er iets mis gegaan bij de bereiding. De burgers hebben wel een 'rooksmaak', maar ze moeten natuurlijk niet verbrand zijn. Ik stuur je een privé-bericht en maak dit goed met je!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vega vette hap! Zal zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks. Snelle bezorging. Alles plantaardig. Aanradertje!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede kwaliteit, niet te vet en vegan! We hadden dit keer broodjes cheese burger, happy cow en happy chicken. Allemaal even lekker. De frietjes zijn ook goed! De bezorging op tijd en vriendelijk. We gaan nog vaker bestellen.