Avaliações de FunSpace Nijmegen

Avaliações recentes

5.0
Maike
12 janeiro 2024

Opnieuw heerlijk gegeten, frietjes zijn goed gebakken en warm en de snacks heerlijk

Michal
22 outubro 2023

Perfect op tijd, op de fiets in de regen bezorgd, hartstikke lekker en ook nog een allemaal vegetarisch. Top!

Francien
8 outubro 2023

Helemaal top dankjewel

Niels
16 julho 2023

We bestellen en halen vaker bij Funspace en het bevalt erg goed. Vriendelijk personeel, ze zijn snel en nog belangrijker de snacks zijn erg lekker.

Er!k
18 junho 2023

Het was weer heerlijk, alleen mijn frikandel speciaal was iets minder speciaal want ik miste de mayonaise , curry & uitjes! 🥴

Er!k
22 janeiro 2023

Gewoon erg lekker!!!

Sylja Franke
7 novembro 2022

Fijne service en milieuvriendelijk ingepakt!

Jorien
25 outubro 2022

Gewoonweg erg lekker !

Michael
8 outubro 2022
Ellen von Holtz
17 setembro 2022

Alles was goed verpakt en stond al klaar. Ik haalde de bestelling precies op het afgesproken tijdstip. De glutenvrije groentekroketten waren erg lekker en goed warm. De frietjes vonden we al erg afgekoeld, terwijl we die binnen vijf minuten na afhalen hebben gegeten. Misschien toch al te vroeg ingepakt?

Sylja
18 julho 2022

Gewoon veel lekkerder dan en gewone cafetaria!!!

Erik
4 julho 2022

Heb al meerder recensies geschreven, maar moet dit even kwijt… Via een tip van iemand uit de buurt hebben we maanden geleden de eerste bestelling geplaatst… Nu kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat we het vele malen lekkerder vinden dan bij een “normale” cafetaria! Wij zijn echt tevreden en vinden alles erg lekker en super verpakt… Dus… 👍🏼👍🏼👍🏼

Erik Bartelds
27 junho 2022

Al meerdere keren bij jullie besteld en het was weer erg lekker en goed Heerlijke frietjes en de snacks zijn ook erg lekker. Mijn favoriete snack is de bamihap! Super verpakt, geen plastic Dus echt een aanrader voor iedereen!

Nico
2 janeiro 2021

Wat ons betreft zijn dit de lekkerste frietjes uit de buurt. Lekker knapperig, allemaal mooie rechte stukjes. De burgers hadden een heerlijke bite en de groentekroketheeft een heerlijke smaak.

Beijer
19 dezembro 2021

Lekkerste friet ooit en de snacks zijn zo goed!

Erik
22 novembro 2021

Echt heerlijk! De frietjes, de groentekroket, de bamihap, de kaassaus, de happy cheese burger!!!! 👍🏼👍🏼👍🏼

Erik
8 novembro 2021

De 2e keer dat we bij jullie bestelden en het was wederom erg lekker! De frietjes zijn erg lekker, maar een echte aanrader zijn toch echt wel de Bamihap en Groentekroket!!! 👍🏼👍🏼👍🏼

Erik
17 outubro 2021

Via een tip van een buurman Erg lekkere snacks & friet Zeker voor herhaling vatbaar

Dieke
4 outubro 2021

Super lekkere friet en kroketten. De vegan kaassouflee is alleen echt niet lekker. Mijn buren hadden ook bij jullie gehaald, en waren ook niet erg happy over de kaaskroket. Toch lastig om lekkere vegan gesmolten kaas te maken. Verder topservice.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
21 setembro 2021

Heerlijke friet en snacks. Groentekroket en kaaskroket zijn echte aanraders, lekker krokant en goede vulling. Jammer dat er zoveel extra verpakking bij zit, zoals het zout, prikkers, servetten en de flyer (afhaal). Wat mij betreft onnodig en beter voor milieu om het weg te laten of laat klanten het eventueel zelf pakken als ze willen. Wat betreft kwaliteit en diervriendelijkheid 5 sterren!

Francien
24 julho 2021

Nieuwe snacks. Nog steeds geweldig. En heel snel ❤️

Jager
19 julho 2021

Prima service, heerlijk gegeten. Erg tevreden!

Sabine
18 julho 2021

Bestelling prima gegaan, werkneemster kwam mij buiten al tegemoet lopen met bestelling . Lekkere snacks

Sander
27 junho 2021

Jullie friet is zo lekker knapperig! En de kroketten en broodjes zijn ook geweldig. Fijn dat jullie er zijn.

Mariet Janssen-Medendorp
13 junho 2021

Lekkerste frietjes!

Jochem Kühnen
29 maio 2021

Echt top! Héérlijk eten, goed verpakt, snel en netjes bezorgd door vriendelijke bezorgers.

Alex
22 maio 2021

Heel gaaf dat jullie zoveel glutenvrije snacks hebben! Maar de friet was niet echt gebakken en de kaassoufflés waren zo melig dat we ze niet opgegeten hebben. Kroket was prima,

Gerard
15 maio 2021

Super dat jullie er zijn! De happy chicken burger was zeer smakelijk. En de kroket was niet van echt te onderscheiden! Tot de volgende keer.

Tim
8 maio 2021

Fijn en goed snacken en fijn en goed personeel!

Britt
7 maio 2021

Prima binnen afgesproken tijd, eten was nog warm en smaakte goed! Wellicht betere foto's op de site voor presentatie en beter idee. Ook uniforme plaatjes tussen zelfde producten zou fijn zijn

Reacção a FunSpace

Het staat nog op onze wensenlijst om goede productfoto's te maken voor op de site!

Ron
7 maio 2021

Lekkere frietjes en snacks. Goede zorg voor glutenvrij dieet.

Marijne
7 maio 2021

Lekker gegeten! Geleverd op moment dat ze hadden aangegeven. Ging even wat fout bij de levering, maar dit hebben ze super goed en snel al opgelost.

Dionne
2 maio 2021

Veel glutenvrij eten, erg fijn en lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yael
1 maio 2021
Mascha
27 abril 2021

Heerlijke glutenvrije snacks en wat een keuze!!!

Mieke
19 abril 2021

Zelf afgehaald bij Funspace. Kwartiertje rijden vanuit Arnhem (Schuytgraaf). Alles was nog lekker warm en smaakvol. Dikke prima!

Lau
17 abril 2021

Heerlijk gegeten! Fantastisch dat er zoveel glutenvrije mogelijkheden zijn (en nog vegan ook!) voor ons zoontje met coeliakie.

Robin
9 abril 2021

Alles was weer top👍

Rob
3 abril 2021
Collin
22 março 2021

Bezorging was precies op tijd en wist ons te vinden op het Honig complex. Eten zelf was lekker en fijn dat er ook zoveel glutenvrije opties zijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maike
7 março 2021

Heerlijke vegan snacks, super fijn om jullie in de buurt te hebben!!💜

Lisanne
20 fevereiro 2021

De snacks hadden te lang gelegen en waren daardoor ietwat muffig en lauw. De satésaus was te waterig. De frietjes hadden meer goudbruin gemogen. Kortom : kan beter! Fijn dat we werden gebeld dat de bestelling iets verlaat was.

Tiara
23 janeiro 2021

Heerlijke frietjes, (broodjes) kroket en worstenbroodjes 😍

Biba
19 janeiro 2021

Ontzettend blij dat er een vegetarische snackbar is. Erg lekker en verantwoord!

Luuk
12 janeiro 2021
Ilse
9 janeiro 2021

Vaste klant bij Snackspace, altijd lekker en snelle bezorging. Blij met een vegan & glutenvrij aanbod in Nijmegen eo!

Robin de Gruiter
8 janeiro 2021

Erg lekker en fijn dat er een vegan snack point is in de buurt, aanrader!

Luuk
22 dezembro 2020

Lekkere friet! En we zijn helemaal fan van de kroketten en de lekkere broodjes. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Robin de Gruiter
4 dezembro 2020
Maike
29 novembro 2020

Super lekker, alles vegan en goede prijs !!

Mischa
29 novembro 2020

Beste kaassaus ever!

Aletta Kaldenberg
15 novembro 2020

Het eten was heerlijk. Precies op tijd bezorgd , door een alleraardigste medewerkster. Zeer goede service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
13 novembro 2020

Vriendelijke bezorging en erg lekker veganistisch fast food

Carmen
17 outubro 2020

Goede friet, leuk verpakt ook! De double cheeseburger was echt heerlijk, voldoende voedzaam en erg goede smaak. Freakedel werd hier iets minder gewaardeerd, misten wat smaak, maar is uiteraard ook persoonlijk. Kroket smaakte zeer goed, perfecte meaty vulling. Loempia's vonden we iets minder, vrij veel deeg en wat weinig vulling. Smaak was wel goed. Ondanks de afstand supersnelle bezorging. Zullen hier zeker nogmaals bestellen!

Judith
11 outubro 2020

De airfryer-friet valt altijd een beetje tegen omdattie niet zo heel krokant is. Het glutenvrije broodje is best wel droog ondanks dat de saus er vanaf druipt. Maar toch nog vier sterren want de snacks zijn verder echt amaaaaazing! Zo heerlijk!

Reacção a FunSpace

Het klopt dat de glutenvrije broodjes iets droger zijn. Na een paar verschillende merken geprobeerd te hebben, zijn we bij deze uitgekomen als beste optie. maar mocht iemand de perfecte glutenvrije hamburgerbroodjes weten, let us know! Wat de friet betreft: Wij zijn overgestapt op speciale frituurfriet die tot circa 20 minuten warm en knapperig blijft in de bijbehorende bezorgverpakking. Update 4 december 2020: inmiddels hebben we andere glutenvrije broodjes!

Lize vd aa
5 setembro 2020

Goede service, aardige mensen en heerlijke snacks! Vooral de frikandel en kroketten!❤️

Bram
3 agosto 2020

Dit was een teleurstelling. Was al aan wachten dat ik een review mocht schrijven. Idee is leuk en de shop ziet er goed uit. Prijs was behoorlijk laag dus misschien hadden we het kunnen weten. Vegan vlees was helemaal verbrand en het broodje om de burger was taai en gewoon echt oud. Friet was wel weer lekker en warm dus die wel kunnen eten. Levering was snel maar het woord happy mag van het menu geschrapt worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a FunSpace

Bram, wat vervelend om te horen. Blijkbaar is er iets mis gegaan bij de bereiding. De burgers hebben wel een 'rooksmaak', maar ze moeten natuurlijk niet verbrand zijn. Ik stuur je een privé-bericht en maak dit goed met je!

Elske
28 julho 2020

Heerlijke vega vette hap! Zal zeker vaker bestellen.

Maurits
18 julho 2020

Heerlijke friet en snacks. Snelle bezorging. Alles plantaardig. Aanradertje!

Judith
14 julho 2020

Super lekker, goede kwaliteit, niet te vet en vegan! We hadden dit keer broodjes cheese burger, happy cow en happy chicken. Allemaal even lekker. De frietjes zijn ook goed! De bezorging op tijd en vriendelijk. We gaan nog vaker bestellen.